sliderspoelbakjpgslidertoiletjpgsliderwastafeljpg

Over Lavabo

Als producent van kwalitatief hoogwaardige spoelbakken en wastafels geldt Lavabo als de favoriet en trendsetter voor gebruik in de keuken en badkamer.

Waarschijnlijk staat u meerdere keren per dag voor de wastafel, of spoelbak in de keuken. Alleen al om die reden verdient de keuze voor de wastafel alle aandacht. Laat u bij de keuze niet alleen leiden door een mooi uiterlijk, denk ook aan praktische aspecten als schoonmaakgemak en aflegruimte.

Er is een enorme keuze aan wastafels. Om te voorkomen dat u verdwaalt in het aanbod, hebben de designers van Lavabo al een keuze voor uw gemaakt. Bekijk ons zorgvuldig samengestelde assortiment en laat u inspireren bij de inrichting van uw keuken, badkamer of toilet.Lavabo staat voor innovatief en tijdloos design.

André Snoep

André heeft ruim 23 jaar ervaring op het gebied van keukens. In 1989 is hij begonnen bij Keller keukenfabriek te Roosendaal, om een jaar later naar Rotterdam te vertrekken waar hij als showroommanager jarenlang verantwoordelijk was voor het reilen en zeilen van deze vestiging en de daar werkende mensen.

Na 11 jaar Keller was hij toe aan een nieuwe uitdaging en is hij zich naast het advieswerk steeds meer gaan specialiseren in het traject na de verkoop. Als eindverantwoordelijke van een back-office en van een bouwbureau heeft hij bewezen het totaaltraject van advisering van (technische) controle tot begeleiding en eindoplevering volledig te beheersen.

 

Met oog voor detail, beoordelend op technische haalbaarheid en met een kritische blik is zijn focus volledig gericht op een tevreden klant.

Interesse gewekt?

A.S.C.P.
Perzikstraat 17
3235 EM Rockanje

Bereikbaar tijdens de volgende kantooruren:
Maandag t/m donderdag: 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 13.00 uur

André +31 (0)6 53604766 / +31 (0)181 40 40 48
andresnoep@gmail.com